Avaliações de Iza Sushi & Wok Amersfoort

Avaliações recentes

5.0
perfect!!!
5 fevereiro 2023
P
29 janeiro 2023

Wederom weer erg lekker!

K Winter
28 janeiro 2023

Altijd super lekker!

Hennie
27 janeiro 2023
Miranda
23 janeiro 2023

Superlekkere pokebowl met zalm en ook supergoede sushi afgehaald. Bestelling stond op het afgesproken tijdstip al klaar. Vlotte en vriendelijke afhandeling door het personeel. We gaan hier zeker vaker halen.

Noa
21 janeiro 2023

Heeerlijk eten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar ! Super tevreden!

Tim Willems
21 janeiro 2023

By far the beste sushi van Amersfoort. Geen grote keten, maar ambachtelijk handwerk en altijd vers!

Marijje
21 janeiro 2023

Altijd stipt op tijd. Echt heel erg warm nog. En zeeeeer smakelijk

Guusje
15 janeiro 2023

Heerlijk je proeft dat t vers is

An
14 janeiro 2023

Complimenten voor de bezorger!!

Spyro
8 janeiro 2023

Goede kwaliteit sushi. Vers.

Irma
6 janeiro 2023

Errug lekker en er was per ongeluk teveel in rekening gebracht en bij het ophalen kreeg ik keurig het teveel terug. (had het zelf niet eens gezien)

F van Ginkel
30 dezembro 2022

18:00 afgesproken en ook bezorgd. Super en altijd lekker

Lie
25 dezembro 2022
Anita Langeveld
25 dezembro 2022

We hadden voor kerstavond de celebrationbox met chuku wakame voor 2 personen: echt onderscheidende sushi! Het was héérlijk, ook voldoende wakame en gember. De yakitori wat ook erg lekker was, maar qua hoeveelheid was het wat veel voor 2 personen dus we aten die yakitori een tijdje ervoor. Op tijd gebracht (vooral af besteld). IZA Sushi is wat ons betreft een aanrader!

Cor kuijs
24 dezembro 2022
Jasper
20 dezembro 2022
R.Cox
18 dezembro 2022

Top quality Wok, Snacks & Sushi arrived; sadly the delivery person was unfamiliar with map and Meal was two hours late! Apologies accepted from staff, and of course- the extra waiting time only allowed us to enjoy the IZA goodies that much more!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.
5 dezembro 2022
Anna
5 dezembro 2022

Sushi van hele goede kwaliteit en altijd vriendelijke bezorgers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lie
3 dezembro 2022
Inge
23 novembro 2022
Marian Van Strien
23 novembro 2022

Optijd geleverd en het was weer heerlijk

Chris
23 novembro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd het eten was goed warm

Winter
22 novembro 2022

Super lekker en veel voor een goede prijs! Wij gaan hier vaker komen.

Lekkerste sushi zoals altijd, met zorg en vers bereid. Dank jullie wel!
20 novembro 2022

Wat fijn dat de kwaliteit hoog blijft! De sojasaus was deze keer in klein visje-flesjes wat fijner werkt dan de bakjes. En de gember (misschien zelfgemaakt) naast de sushi gelegd zonder verpakking was ook erg goed.

Ron
19 novembro 2022

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd, altijd goed, echt een aanrader

Gert
14 novembro 2022

Makkelijk te bestellen, supersnelle levering en uitmuntende kwaliteit ! Weer heerlijk gegeten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martina
7 novembro 2022

Het blijft de beste sushi ooit! :) Snel bezorgen, goede kwaliteit sushi, vers en best grote stukken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilma
3 novembro 2022

Het eten was weer heerlijk

Sandra
31 outubro 2022
Alieke
30 outubro 2022

The best!

Linda
29 outubro 2022
Joey
28 outubro 2022

Bestelling bij verkeerde huis geleverd, adres stond goed op de bon. Buren hebben het langs moeten brengen. Eten was zoals altijd goed.

Sandra
22 outubro 2022
Noleen Nabuurs
21 outubro 2022
Mxm
21 outubro 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Zowel wok als de sushi!

Sandra
15 outubro 2022

Het eten was net als altijd goed, maar omdat er iets mis ging met de bezorging was een deel koud en het was dus ook een stuk later. Zo jammer dat die heerlijke teriyaki koud was, deze bestel ik er altijd bij, overheerlijk! Alleen deze keer helaas niet…

Inge
12 outubro 2022
gringo
23 setembro 2022

YUMMY! :}

Lauren
20 setembro 2022

Altijd de lekkerste sushi! Lekker vers en crispy! Aanrader

Petroesjka
20 setembro 2022

Lekkere wokbox met veel groente en kip.

Zoë
17 setembro 2022

Super lekkere sushi en ook de warme gerechters waarin heel lekker. We hebben genoten van het eten!

Lyzanne Strang
12 setembro 2022

Super verse en lekkere sushi. Wij bestellen een volgende keer zeker weer!

Sandra
8 setembro 2022

Constante kwaliteit! Heerlijk! Snelle bezorging en alles nog goed warm!

Mirjam Janssen
6 setembro 2022

Heerlijke sushi, prima prijs-kwaliteit verhouding. De bezorgtijd werd wat later, waar ik keurig over gebeld werd, zodat je dus goed weet waar je aan toe bent.

Tom
4 setembro 2022
Judith
3 setembro 2022

Echt Top! Sushi schaal is geweldig. Alles is heerlijk vers en ziet er mooi uit. Ik bestel hier vaker. Altijd kwaliteit.

A.
31 agosto 2022

Erg snel en lekker!

Lia
26 agosto 2022

Het eten is goed. De bezorging duurde erg lang na een uur en een kwartier werd het bezorgd en waren ze de soja saus vergeten. Die werd 20 minuten later bezorgd jammer want het eten is heerlijk.

Anouk
25 agosto 2022

Het was heerlijk snel en vers

Marieke
20 agosto 2022

Altijd vers en lieve mensen, had gebeld of de bestelling eerder kon, want online staat er een uur voor, en dat ging ze proberen en t lukte.. erg fijn

Chris
6 agosto 2022
Martina
5 agosto 2022

Altijd vers en lekker sushi! En super snel levering

M de Vaal
1 agosto 2022

Super eten en hele vriendelijke mensen

Fred V Ginkel
30 julho 2022

Was weer supper lekker en altijd lekker heet als het aankomt. Super gegeten

Farie Nankoe
30 julho 2022
Heleen
29 julho 2022

Heerlijke sushi. Iedere keer weer een feestje

Nataliia
29 julho 2022
Sandra
28 julho 2022

Voor de 2e keer besteld en weer was het heerlijk en snel bezorgd…

Corrie
27 julho 2022

Mooi optijd geleverd en erg lekker!

Jochem
22 julho 2022

Het was heerlijk! En mooi optijd bezorgd

Sandra
21 julho 2022

Het was heerlijk en goed warm

Samya
20 julho 2022

Heer-lijk!

Nicky
14 julho 2022

Altijd heerlijk verse sushi en vriendelijk personeel! Top service! :)

Rafael
11 julho 2022
anouk van der laan
8 julho 2022

Geweldig!

Emal
7 julho 2022

Waardeloze service. Wachttijd meer dan 1 uur. Op donderdag 7/7 bestelling gedaan voor de zekerheid 1,5uur voor uitgetrokken voor mijn nachtdienst begon. Geven aan binnen 1 uur via de mail uiteindelijk 2x gebeld bezorger zou onderweg zijn. 25min later weer gebeld bestelling is net de deur uit hoor ik van de zelfde mw. Gezien het al langer dan 1,5uur was ben ik naar werk gegaan dankzij Iza wok met lege maag begonnen aan de nachtdienst

Debbie
29 junho 2022

Fantastisch weer.

Michael
28 junho 2022

Bestelling te laat ingeleverd

F van Ginkel
25 junho 2022
D. Berkheij
25 junho 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, ik bestel altijd kip met oestersaus en groente. Dit keer zat er echt heel weinig kip in de wok en 75% rijst.

Marit
23 junho 2022

Super goed eten, alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling mee had gekregen.

R.
23 junho 2022

Altijd snel en heerlijk!

Paulien
17 junho 2022

Wanneer je geen sushibox besteld, maar per stuk uitzoekt, ben je, lekkerder, maar wel 2x zo duur uit.

Roman
14 junho 2022

Lekkere, verse sushi en snelle bezorging

Jolanda ter Hoeven
4 junho 2022

Heerlijk gegeten

angelika
1 junho 2022

was een beetje rommelig door elkaar door het vervoeren denk ik

Jeroen Schuurman
1 junho 2022

Mooi op tijd gebracht, en uitstekend eten

Goeman
22 maio 2022

Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pauline
13 maio 2022
Fran
8 maio 2022
Ilse
7 maio 2022

Gister voor de 3e keer bij jullie besteld. Drie keer op rij werd m’n biertje vergeten mee te bezorgen.. Gister was daar een lieve bezorger die gelijk op z’n brommer sprong om dit heerlijke biertje op te halen! 😃 Het eten is heerlijk!

Martina
5 maio 2022

Top kwaliteit sushi! Altijd verse en super lekker!

M
30 abril 2022
Franka Tijhuis-Keizer
28 abril 2022

Alles was heerlijk. De salade was wel klein. We dachten dat dat ook een complete maaltijd zou zijn. Was meer een bijgerecht

Lisanne
28 abril 2022

Super personeel met kwalitatief goede gerechten. Ze leveren op tijd en prijs/kwaliteit verhouding is in orde.

Ron
27 abril 2022

Na goede ervaring met afhalen sushi, nu wokgerechten besteld voor bezorgen. Wachttijd van een uur viel tegen, maar bestelling werd toch sneller bezorgd. Kip en garnalen waren zeer smakelijk en nog heet bij bezorging. Zeker een goede ervaring om nog een keer te bestellen

Petra
24 abril 2022
Mai Boon
16 abril 2022
Chris
13 abril 2022
Inge
12 abril 2022
Dirkje Berkheij
11 abril 2022

Fantastisch, beste sushi van Amersfoort!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pauline
9 abril 2022
Lydeke
7 abril 2022

Heerlijk verse sushi

S. Koziol
4 abril 2022

Ik vind altijd zo lekker wil groenten, vlees. Maar deze keer was ook stok van zwart haar. Dus denk ik kan niet meer gebuurt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van schaik
25 março 2022

Super lekker eten, zosls het hoort te smaken. Porties zijn groot genoeg echt waar voor je geld.

Habibi
24 março 2022

Beste sushi van Amersfoort !!!

Van den Hazel
23 março 2022

We hebben als middelbare school 't Atrium gebruik gemaakt van Iza Wok voor onze avondvergadering. Het eten was heerlijk, veel groenten en lekkere verse kip/garnalen. De bezorging was ook prima! Bij het uitdelen van de wokgerechten was het even puzzelen omdat meerdere doosjes dezelfde naam hadden. Deze gerechten waren weliswaar hetzelfde, maar we moesten nazoeken wie welke gerechten hadden besteld. Bij de bestelling heb ik voor iedereen individueel een naam opgegeven. Misschien is het handig om al deze namen te noteren. Dat scheelt verwarring bij het uitdelen. Het klopte allemaal uiteindelijk wel! We hebben heerlijk gegeten en we bestellen graag snel weer bij Iza Wok!

Isa
20 março 2022

Altijd super vers en heerlijk van smaak. Echt een aanrader. De bezorger kwam ruim 30 min laat ondanks de vooraf betaalde fooi… beter volgende keer klanten proactief informeren!

MH
20 março 2022
Anoniem
13 março 2022

Uitstekende kwaliteit en bezorgservice👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
13 março 2022

Bestelling liet ruim anderhalf uur op zich wachten

Frances Boersma
13 março 2022

Heerlijk royaal en super vers. Aardige bezorger en eigenaar. De beste sushi van Amersfoort !

Quintijn
11 março 2022

Sushi was als altijd top! Bij zo’n grote bestelling werd er wel echt te weinig wasabi, gember en soya mee geleverd. Hiervoor moest ik alsnog naar de winkel.

Mvs
11 março 2022

Heerlijk gegeten, vers, gezond en warm bezorgd. Zowel noodles als sushi gegeten.

Gert Meijer
10 março 2022

Super kwaliteit en enorm lekker! Wij hadden een wok box icm sushi, wij komen graag terug!

Jemmy
24 fevereiro 2022

Heerlijk Pokebowl ❤

Anoniem
20 fevereiro 2022
P
18 fevereiro 2022

Heerlijke sushi, vers met krokante elementen en goed van smaak! Stipt op tijd klaar ook. Ga ik vaker doen

Marian Van Strien
14 fevereiro 2022

Eten was op tijd en weer heerlijk 👍

Franka
14 fevereiro 2022

Het was een goed gevulde, verse pokebowl. Niet té veel rijst, perfect! Snelle levering ook

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arotin
14 fevereiro 2022
Maria
9 fevereiro 2022

Favoriete plek voor sushi in Amersfoort

M.H.
5 fevereiro 2022
Jacqueline
4 fevereiro 2022

4 dagen op huis passen dochter in binnenstad, betekend eten bij jullie halen..wokbakje pokebowl en sushi het was wederom heerlijk!

Agnes
30 janeiro 2022

Altijd heel lekker en super vers. Bovendien aardige en vriendelijke eigenaren! De best plek voor sushi in de omgeving.

Fawad
29 janeiro 2022

Beter dan de gemiddelde sushi tent

Jenine
29 janeiro 2022

We hebben bijna twee uur op onze bestelling gewacht. De aangegeven tijd was al anderhalf uur. Veel te lang. Dat weerhoudt me om de volgende keer bij jullie te bestellen. Kwaliteit was prima, niet uitmuntend. Jammer.

Anoniem
28 janeiro 2022
Judith Dijkstra
28 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel in huis!

Dirkje Berkheij
25 janeiro 2022

Lekkerste sushi van Amersfoort!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wb
24 janeiro 2022
Anoniem
23 janeiro 2022

Het was heerlijk en lekker warm👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jannie van der Vlist
20 janeiro 2022
Jo
18 janeiro 2022

Ik had besteld en betaald, maar toen ik het ging afhalen bleek Iza gesloten. Hopelijk krijg ik mijn geld teruggestort.

Reacção a Iza Sushi & Wok

Onze winkel is vandaag gesloten, maar online bestellen is nog steeds mogelijk wegens technische storingen. Excuses voor het ongemak, maak je geen zorgen, we zullen je geld zo snel mogelijk terugstorten.

I.M
12 janeiro 2022

Snelle bezorging en eten was heerlijk!

Sylvia
12 janeiro 2022

Heerlijke sushi,

Leah Henkus
11 janeiro 2022

Sushi was heerlijk en lekker groot. En bezorging was kwartier te vroeg wat super fijn was want ik had honger.

Pkm
6 janeiro 2022
Anoniem
2 janeiro 2021

In een woord geweldig 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Franka
29 dezembro 2021

Heerlijke pokebowl! Niet idioot veel rijst, maar precies goed. Lekkere temperatuur, niet droog. Vlotte bezorging, aardige jongen

Marian Van Strien
29 dezembro 2021

Elke keer als je besteld en je geeft een tijd aan komt het altijd wel te laat. Soms wel een half uur. Daar moet toch wat verbetering in komen. Er wordt wel netjes gebeld als het later is.

Zenn
24 dezembro 2021

Heerlijk

Niels
23 dezembro 2021

Altijd goed eten. De bezorger was geweldig, wat een dankbare en vriendelijke man!

Mis m
23 dezembro 2021

Heerlijke noodles en sushi. Eigenlijk is alles lekker wat ze maken. Bezorgen duurde wel lang maar werd ook gemeld via de mail. Zeker voor herhaling vatbaar, ik rij er voor om.

Mary Broere
23 dezembro 2021

De kwaliteit van het eten was goed. De bezorging helaas niet. We ontvingen een e-mail waarin vermeld stond dat onze bestelling onderweg was tijdstip 18.00 uur. Ruim op tijd dachten wij daar we aangegeven hadden de bestelling om 18.15 uur te willen ontvangen en het ca 10 minuten fietsen is naar ons huis. Pas om 18.50 uur stond de bezorger voor de deur. Toen ik zei dat hij er wel wat lang overhad gedaan en dat ik weer telefonisch contact met de zaak zou opnemen (ik had al gebeld om te vragen waar onze bestelling bleef) als het eten koud zou zijn, stak hij zijn duim op en vertrok. Het eten was dus koud en ik heb de zaak gebeld. Volgens de dame aan de telefoon konden we ons bord in de magnetron zette. De loempia's konden we vergoed krijgen. Wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. Te veel gedoe.

J
20 dezembro 2021

1e x bij jullie besteld en was heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Khadija
15 dezembro 2021

De sushi is altijd heerlijk vers. En hun wok is ook heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JG
12 dezembro 2021

Beste Sushi van Amersfoort, altijd vers en heerlijk.Bezorging stipt op tijd.

Jemmy
8 dezembro 2021

❤❤

Ank
8 dezembro 2021

alles naar wens!

Martina
6 dezembro 2021

Altijd super lekker! Top service en het beste sushi ooit:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
2 dezembro 2021
Marian Van Strien
1 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten en nu gelukkig op tijd. Sushi is zoals altijd heerlijk vers. Zeer zeker een aanrader.

Ank
1 dezembro 2021

Alles naar wens!

Gert Meijer
28 novembro 2021

Bestelling en bezorging SUPER; het eten zelf was HEERLIJK. Heel erg bedankt! 👍

Yvonne
20 novembro 2021

Wok genomen, rund met voor 3 euro extra garnalen… wel drie kleine garnalen extra ontvangen. Dat was minder, en een surprise box sushi, voor die prijs zaten er hele simpele sushi stukjes in. Had meer surprise verwacht. Wij bestellen altijd rond de 100 euro dus dan was dit wel wat tegenvallen. Maar bezorging was dit keer snel.

Denise
14 novembro 2021

Lekkerste sushi van Amersfoort! En perfecte levering precies op tijd.

Anoniem
11 novembro 2021

Helaas niet standaard zeewier op de poke bowl. Alleen sla en sojabonen

Aro
6 novembro 2021

Mijn #1

Jan-Jaap Koopman
28 outubro 2021
Esther
27 outubro 2021

Super zoals altijd!! Lekkerste sushi in town

Anna
26 outubro 2021
Aarab
22 outubro 2021

Altijd goed!

Brink
21 outubro 2021

Goed! Kwaliteit is super, portie iets wat klein voor het geld..

Tommy van der Wal
20 outubro 2021

Heerlijke wokbox welke erg lang goed heet blijft. Top!

Silvester
18 outubro 2021

Top zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Bruijn
18 outubro 2021

Alleen jammer dat de borrelhapjes sushi was. Maar deze was wel erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arotin Feterz
17 outubro 2021

Nooit teleurgesteld, ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
16 outubro 2021

Heel lekkere Sushi, bestel vaker maar dit is de eerste keer bij Iza Sushi Wok en ga hier zeker vaker bestellen. Sushi was heel vers. Bezorging kwartiertje te vroeg maar vriendelijk.

Krystian
15 outubro 2021

I rate the wok at 5. Very tasty. Could be spicier

farie
15 outubro 2021

goed warm en lekker!

Jeroen Schuurman
12 outubro 2021
Laura
10 outubro 2021
Emile
10 outubro 2021

Erg goed en lekker. Aanrader.

Ismael
7 outubro 2021

Altijd. Lekker

Marijke
1 outubro 2021

Keurig op tijd en heerlijk eten. zeer gevarieerd aanbod ook. En zo warm! en ongelofelijk! Top bedrijf. Echt een aanrander.

E
28 setembro 2021

De miniloempia's stellen niet veel voor, had wel wat meer vulling in gemogen. Verder erg lekkere pokebowl en goed op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EE
26 setembro 2021

Delicious!

G
22 setembro 2021
Antoon
16 setembro 2021

Heerlijk eten, wat je ook kiest. En de bezorging is ook altijd op tijd.

Arjen
16 setembro 2021

De poke bowl was erg lekker, alleen vond ik de prijs hoeveelheid verhouding een beetje scheef

Anoniem
5 setembro 2021

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging, zelfs op zondagavond. Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jet
27 agosto 2021
Vegter
26 agosto 2021

Erg goed eten, sneller bezorgd dan was aangegeven!

Vogels
25 agosto 2021

Online sushi besteld, daarna een telefoontje met verontschuldiging dat er een soort sushi niet beschikbaar was. Een andere sushi in de plaats van en het was heerlijk! Vers gemaakt en super lekker!

Jemmy
22 agosto 2021

Good service and best sushi in town!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
18 agosto 2021
Ingrid
17 agosto 2021

Snel en lekker

F van Ginkel
13 agosto 2021

5 min voor de afgesproken tijd bezorgd. Echt super.

Godfried
12 agosto 2021
Lara D
10 agosto 2021

Snelle service en het wok was heerlijk. Ik raad het aan iedereen aan.

Henk
8 agosto 2021

Heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
6 agosto 2021

Heerlijk en perfect op tijd!

Anoniem
3 agosto 2021
Sandra
1 agosto 2021

We bestellen hier vaak 😀 en het is altijd perfect !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasper
27 julho 2021
Inge
22 julho 2021
Roos
18 julho 2021

Lekker vers en goede kwaliteit. Avocado in de sushi was alleen niet helemaal rijp dus een beetje hard soms

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maria
18 julho 2021

Dit is volgens ons de lekkerste sushi van Amersfoort. Elke keer is genieten! Zelfs de kinderen vinden deze sushi erg lekker.

Jacqueline de Vries
17 julho 2021

Ik had enige tijd geleden bij een vriendin gegeten en toen hebben wij ook bij jullie besteld, ik vond het toen zo lekker dat ik haar heb gebeld om te vragen naar de naam van jullie zaak. Ik heb heerlijk gegeten, oké ik ben een kleine eter en heb nog voor drie dagen over, maar het het is heerlijk. Wat ik ook erg fijn vind is, is dat je het menu zelf kunt aanpassen, zoals extra groenten en dat soort dingen. Al met al een echte aanrader, ik had gekozen voor noedels met kip en groeten, maar er staan nog veel meer smakelijke dingen tussen. Met vriendelijke groet, Jacqueline.

Wina
11 julho 2021

Ik bestel vaak bij IZA. Is altijd perfect v.w.b. de sushi e.d. als de bezorging. Een echte aanrader!

Barbara Mathon
8 julho 2021

Sushies worden steeds maar groter, met steeds meer rijst; trend in Nederland blijkbaar. De yakitori was echt niet goed, de kip was te rauw en leek alleen maar gaar gekookt ipv lekker gegrild, echt een tegenvaller. De stokjes plakten dus we kregen het vlees er bijna niet af. Heel jammer.

Inge
6 julho 2021
michelle
28 junho 2021
Mike
23 junho 2021

Weer goed, lekker en vers. Op de afgesproken tijd. Top!

K.Bos
17 junho 2021
Anouk
13 junho 2021
Michiel
11 junho 2021
Linda
8 junho 2021

Heerlijk gegeten.

Jacques
30 maio 2021

Als altijd, top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
28 maio 2021

Knap dat het Iza lukt om al jarenlang, altijd lekkere en verse gerechten te bereiden van hoge kwaliteit! Mijn favoriete sushi restaurant van Amersfoort.

Lia
27 maio 2021
Christian van den Brink
27 maio 2021

Prijs best hoog, dat maakt dat ik soms ook elders bestel. Wat fijn is is dat producten er binnen de geplande tijd zijn, ze nog goed warm zijn en goede kwaliteit en hoeveelheid.

Frankdw
27 maio 2021
Marian Van Strien
26 maio 2021

Super vers en je wordt netjes gebeld als ze te laat zijn. Goede service

Rito Jansen
21 maio 2021

Het eten was heel lekker. Maar ik heb wel een puntje. In de tekst staat dat er 12 sushi in de box zit. Maar er zaten er maar 10 in...

Harrie
16 maio 2021
M. Van Mook
14 maio 2021

Heerlijke sushi , vers en mooi. Alleen nog sojasaus van Kikkoman in plaats van het eigen merk .

Claidia
9 maio 2021

Lekker zoals altijd ! Misschien ook een idee om de salade aanbieding uit te breiden ?

Quincy
9 maio 2021

Sushi schalen afgehaald. Netjes door Iza gebeld om wensen omtrent lactose-intolerantie af te stemmen. Zij hebben netjes gewacht met het maken van de warme gerechten tot we op locatie waren. Daarna konden we alles spoedig meenemen om lekker te smikkelen. Was heerlijk!

Jeo
5 maio 2021

Lekker !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian Van Strien
2 maio 2021

Altijd optijd en heerlijke verse sushi 🍣. Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brenda
30 abril 2021

Altijd prima sushi

Frank
29 abril 2021

Smaakt erg goed.

Mulder
28 abril 2021

Beste pokebowls ever!

Sandra
27 abril 2021

Perfect !!

Martin
26 abril 2021

Heerlijk eten, absolute aanrader.

Corine
22 abril 2021

Lekkerste pokebowl, ga speciaal hier voor naar Amersfoort!

Jacobine
17 abril 2021
Jacques
16 abril 2021

Superlekker