Beoordelingen van Iza Sushi & Wok Amersfoort

Recente recensies

5.0
Chris
6 augustus 2022
Martina
5 augustus 2022

Altijd vers en lekker sushi! En super snel levering

M de Vaal
1 augustus 2022

Super eten en hele vriendelijke mensen

Fred V Ginkel
30 juli 2022

Was weer supper lekker en altijd lekker heet als het aankomt. Super gegeten

Farie Nankoe
30 juli 2022
Heleen
29 juli 2022

Heerlijke sushi. Iedere keer weer een feestje

Nataliia
29 juli 2022
Sandra
28 juli 2022

Voor de 2e keer besteld en weer was het heerlijk en snel bezorgd…

Corrie
27 juli 2022

Mooi optijd geleverd en erg lekker!

Jochem
22 juli 2022

Het was heerlijk! En mooi optijd bezorgd

Sandra
21 juli 2022

Het was heerlijk en goed warm

Samya
20 juli 2022

Heer-lijk!

Nicky
14 juli 2022

Altijd heerlijk verse sushi en vriendelijk personeel! Top service! :)

Rafael
11 juli 2022
anouk van der laan
8 juli 2022

Geweldig!

Emal
7 juli 2022

Waardeloze service. Wachttijd meer dan 1 uur. Op donderdag 7/7 bestelling gedaan voor de zekerheid 1,5uur voor uitgetrokken voor mijn nachtdienst begon. Geven aan binnen 1 uur via de mail uiteindelijk 2x gebeld bezorger zou onderweg zijn. 25min later weer gebeld bestelling is net de deur uit hoor ik van de zelfde mw. Gezien het al langer dan 1,5uur was ben ik naar werk gegaan dankzij Iza wok met lege maag begonnen aan de nachtdienst

Debbie
29 juni 2022

Fantastisch weer.

Michael
28 juni 2022

Bestelling te laat ingeleverd

F van Ginkel
25 juni 2022
D. Berkheij
25 juni 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, ik bestel altijd kip met oestersaus en groente. Dit keer zat er echt heel weinig kip in de wok en 75% rijst.

Marit
23 juni 2022

Super goed eten, alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling mee had gekregen.

R.
23 juni 2022

Altijd snel en heerlijk!

Paulien
17 juni 2022

Wanneer je geen sushibox besteld, maar per stuk uitzoekt, ben je, lekkerder, maar wel 2x zo duur uit.

Roman
14 juni 2022

Lekkere, verse sushi en snelle bezorging

Jolanda ter Hoeven
4 juni 2022

Heerlijk gegeten

angelika
1 juni 2022

was een beetje rommelig door elkaar door het vervoeren denk ik

Jeroen Schuurman
1 juni 2022

Mooi op tijd gebracht, en uitstekend eten

Goeman
22 mei 2022

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
13 mei 2022
Fran
8 mei 2022
Ilse
7 mei 2022

Gister voor de 3e keer bij jullie besteld. Drie keer op rij werd m’n biertje vergeten mee te bezorgen.. Gister was daar een lieve bezorger die gelijk op z’n brommer sprong om dit heerlijke biertje op te halen! 😃 Het eten is heerlijk!

Martina
5 mei 2022

Top kwaliteit sushi! Altijd verse en super lekker!

M
30 april 2022
Franka Tijhuis-Keizer
28 april 2022

Alles was heerlijk. De salade was wel klein. We dachten dat dat ook een complete maaltijd zou zijn. Was meer een bijgerecht

Lisanne
28 april 2022

Super personeel met kwalitatief goede gerechten. Ze leveren op tijd en prijs/kwaliteit verhouding is in orde.

Ron
27 april 2022

Na goede ervaring met afhalen sushi, nu wokgerechten besteld voor bezorgen. Wachttijd van een uur viel tegen, maar bestelling werd toch sneller bezorgd. Kip en garnalen waren zeer smakelijk en nog heet bij bezorging. Zeker een goede ervaring om nog een keer te bestellen

Petra
24 april 2022
Mai Boon
16 april 2022
Chris
13 april 2022
Inge
12 april 2022
Dirkje Berkheij
11 april 2022

Fantastisch, beste sushi van Amersfoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
9 april 2022
Lydeke
7 april 2022

Heerlijk verse sushi

S. Koziol
4 april 2022

Ik vind altijd zo lekker wil groenten, vlees. Maar deze keer was ook stok van zwart haar. Dus denk ik kan niet meer gebuurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van schaik
25 maart 2022

Super lekker eten, zosls het hoort te smaken. Porties zijn groot genoeg echt waar voor je geld.

Habibi
24 maart 2022

Beste sushi van Amersfoort !!!

Van den Hazel
23 maart 2022

We hebben als middelbare school 't Atrium gebruik gemaakt van Iza Wok voor onze avondvergadering. Het eten was heerlijk, veel groenten en lekkere verse kip/garnalen. De bezorging was ook prima! Bij het uitdelen van de wokgerechten was het even puzzelen omdat meerdere doosjes dezelfde naam hadden. Deze gerechten waren weliswaar hetzelfde, maar we moesten nazoeken wie welke gerechten hadden besteld. Bij de bestelling heb ik voor iedereen individueel een naam opgegeven. Misschien is het handig om al deze namen te noteren. Dat scheelt verwarring bij het uitdelen. Het klopte allemaal uiteindelijk wel! We hebben heerlijk gegeten en we bestellen graag snel weer bij Iza Wok!

Isa
20 maart 2022

Altijd super vers en heerlijk van smaak. Echt een aanrader. De bezorger kwam ruim 30 min laat ondanks de vooraf betaalde fooi… beter volgende keer klanten proactief informeren!

MH
20 maart 2022
Anoniem
13 maart 2022

Uitstekende kwaliteit en bezorgservice👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
13 maart 2022

Bestelling liet ruim anderhalf uur op zich wachten

Frances Boersma
13 maart 2022

Heerlijk royaal en super vers. Aardige bezorger en eigenaar. De beste sushi van Amersfoort !

Quintijn
11 maart 2022

Sushi was als altijd top! Bij zo’n grote bestelling werd er wel echt te weinig wasabi, gember en soya mee geleverd. Hiervoor moest ik alsnog naar de winkel.

Mvs
11 maart 2022

Heerlijk gegeten, vers, gezond en warm bezorgd. Zowel noodles als sushi gegeten.

Gert Meijer
10 maart 2022

Super kwaliteit en enorm lekker! Wij hadden een wok box icm sushi, wij komen graag terug!

Jemmy
24 februari 2022

Heerlijk Pokebowl ❤

Anoniem
20 februari 2022
P
18 februari 2022

Heerlijke sushi, vers met krokante elementen en goed van smaak! Stipt op tijd klaar ook. Ga ik vaker doen

Marian Van Strien
14 februari 2022

Eten was op tijd en weer heerlijk 👍

Franka
14 februari 2022

Het was een goed gevulde, verse pokebowl. Niet té veel rijst, perfect! Snelle levering ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arotin
14 februari 2022
Maria
9 februari 2022

Favoriete plek voor sushi in Amersfoort

M.H.
5 februari 2022
Jacqueline
4 februari 2022

4 dagen op huis passen dochter in binnenstad, betekend eten bij jullie halen..wokbakje pokebowl en sushi het was wederom heerlijk!

Agnes
30 januari 2022

Altijd heel lekker en super vers. Bovendien aardige en vriendelijke eigenaren! De best plek voor sushi in de omgeving.

Fawad
29 januari 2022

Beter dan de gemiddelde sushi tent

Jenine
29 januari 2022

We hebben bijna twee uur op onze bestelling gewacht. De aangegeven tijd was al anderhalf uur. Veel te lang. Dat weerhoudt me om de volgende keer bij jullie te bestellen. Kwaliteit was prima, niet uitmuntend. Jammer.

Anoniem
28 januari 2022
Judith Dijkstra
28 januari 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel in huis!

Dirkje Berkheij
25 januari 2022

Lekkerste sushi van Amersfoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wb
24 januari 2022
Anoniem
23 januari 2022

Het was heerlijk en lekker warm👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie van der Vlist
20 januari 2022
Jo
18 januari 2022

Ik had besteld en betaald, maar toen ik het ging afhalen bleek Iza gesloten. Hopelijk krijg ik mijn geld teruggestort.

Reactie van Iza Sushi & Wok

Onze winkel is vandaag gesloten, maar online bestellen is nog steeds mogelijk wegens technische storingen. Excuses voor het ongemak, maak je geen zorgen, we zullen je geld zo snel mogelijk terugstorten.

I.M
12 januari 2022

Snelle bezorging en eten was heerlijk!

Sylvia
12 januari 2022

Heerlijke sushi,

Leah Henkus
11 januari 2022

Sushi was heerlijk en lekker groot. En bezorging was kwartier te vroeg wat super fijn was want ik had honger.

Pkm
6 januari 2022
Anoniem
2 januari 2021

In een woord geweldig 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franka
29 december 2021

Heerlijke pokebowl! Niet idioot veel rijst, maar precies goed. Lekkere temperatuur, niet droog. Vlotte bezorging, aardige jongen

Marian Van Strien
29 december 2021

Elke keer als je besteld en je geeft een tijd aan komt het altijd wel te laat. Soms wel een half uur. Daar moet toch wat verbetering in komen. Er wordt wel netjes gebeld als het later is.

Zenn
24 december 2021

Heerlijk

Niels
23 december 2021

Altijd goed eten. De bezorger was geweldig, wat een dankbare en vriendelijke man!

Mis m
23 december 2021

Heerlijke noodles en sushi. Eigenlijk is alles lekker wat ze maken. Bezorgen duurde wel lang maar werd ook gemeld via de mail. Zeker voor herhaling vatbaar, ik rij er voor om.

Mary Broere
23 december 2021

De kwaliteit van het eten was goed. De bezorging helaas niet. We ontvingen een e-mail waarin vermeld stond dat onze bestelling onderweg was tijdstip 18.00 uur. Ruim op tijd dachten wij daar we aangegeven hadden de bestelling om 18.15 uur te willen ontvangen en het ca 10 minuten fietsen is naar ons huis. Pas om 18.50 uur stond de bezorger voor de deur. Toen ik zei dat hij er wel wat lang overhad gedaan en dat ik weer telefonisch contact met de zaak zou opnemen (ik had al gebeld om te vragen waar onze bestelling bleef) als het eten koud zou zijn, stak hij zijn duim op en vertrok. Het eten was dus koud en ik heb de zaak gebeld. Volgens de dame aan de telefoon konden we ons bord in de magnetron zette. De loempia's konden we vergoed krijgen. Wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. Te veel gedoe.

J
20 december 2021

1e x bij jullie besteld en was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Khadija
15 december 2021

De sushi is altijd heerlijk vers. En hun wok is ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JG
12 december 2021

Beste Sushi van Amersfoort, altijd vers en heerlijk.Bezorging stipt op tijd.

Jemmy
8 december 2021

❤❤

Ank
8 december 2021

alles naar wens!

Martina
6 december 2021

Altijd super lekker! Top service en het beste sushi ooit:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
2 december 2021
Marian Van Strien
1 december 2021

Weer heerlijk gegeten en nu gelukkig op tijd. Sushi is zoals altijd heerlijk vers. Zeer zeker een aanrader.

Ank
1 december 2021

Alles naar wens!

Gert Meijer
28 november 2021

Bestelling en bezorging SUPER; het eten zelf was HEERLIJK. Heel erg bedankt! 👍

Yvonne
20 november 2021

Wok genomen, rund met voor 3 euro extra garnalen… wel drie kleine garnalen extra ontvangen. Dat was minder, en een surprise box sushi, voor die prijs zaten er hele simpele sushi stukjes in. Had meer surprise verwacht. Wij bestellen altijd rond de 100 euro dus dan was dit wel wat tegenvallen. Maar bezorging was dit keer snel.

Denise
14 november 2021

Lekkerste sushi van Amersfoort! En perfecte levering precies op tijd.

Anoniem
11 november 2021

Helaas niet standaard zeewier op de poke bowl. Alleen sla en sojabonen

Aro
6 november 2021

Mijn #1

Jan-Jaap Koopman
28 oktober 2021
Esther
27 oktober 2021

Super zoals altijd!! Lekkerste sushi in town

Anna
26 oktober 2021
Aarab
22 oktober 2021

Altijd goed!

Brink
21 oktober 2021

Goed! Kwaliteit is super, portie iets wat klein voor het geld..

Tommy van der Wal
20 oktober 2021

Heerlijke wokbox welke erg lang goed heet blijft. Top!

Silvester
18 oktober 2021

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Bruijn
18 oktober 2021

Alleen jammer dat de borrelhapjes sushi was. Maar deze was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arotin Feterz
17 oktober 2021

Nooit teleurgesteld, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
16 oktober 2021

Heel lekkere Sushi, bestel vaker maar dit is de eerste keer bij Iza Sushi Wok en ga hier zeker vaker bestellen. Sushi was heel vers. Bezorging kwartiertje te vroeg maar vriendelijk.

Krystian
15 oktober 2021

I rate the wok at 5. Very tasty. Could be spicier

farie
15 oktober 2021

goed warm en lekker!

Jeroen Schuurman
12 oktober 2021
Laura
10 oktober 2021
Emile
10 oktober 2021

Erg goed en lekker. Aanrader.

Ismael
7 oktober 2021

Altijd. Lekker

Marijke
1 oktober 2021

Keurig op tijd en heerlijk eten. zeer gevarieerd aanbod ook. En zo warm! en ongelofelijk! Top bedrijf. Echt een aanrander.

E
28 september 2021

De miniloempia's stellen niet veel voor, had wel wat meer vulling in gemogen. Verder erg lekkere pokebowl en goed op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EE
26 september 2021

Delicious!

G
22 september 2021
Antoon
16 september 2021

Heerlijk eten, wat je ook kiest. En de bezorging is ook altijd op tijd.

Arjen
16 september 2021

De poke bowl was erg lekker, alleen vond ik de prijs hoeveelheid verhouding een beetje scheef

Anoniem
5 september 2021

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging, zelfs op zondagavond. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jet
27 augustus 2021
Vegter
26 augustus 2021

Erg goed eten, sneller bezorgd dan was aangegeven!

Vogels
25 augustus 2021

Online sushi besteld, daarna een telefoontje met verontschuldiging dat er een soort sushi niet beschikbaar was. Een andere sushi in de plaats van en het was heerlijk! Vers gemaakt en super lekker!

Jemmy
22 augustus 2021

Good service and best sushi in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
18 augustus 2021
Ingrid
17 augustus 2021

Snel en lekker

F van Ginkel
13 augustus 2021

5 min voor de afgesproken tijd bezorgd. Echt super.

Godfried
12 augustus 2021
Lara D
10 augustus 2021

Snelle service en het wok was heerlijk. Ik raad het aan iedereen aan.

Henk
8 augustus 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
6 augustus 2021

Heerlijk en perfect op tijd!

Anoniem
3 augustus 2021
Sandra
1 augustus 2021

We bestellen hier vaak 😀 en het is altijd perfect !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
27 juli 2021
Inge
22 juli 2021
Roos
18 juli 2021

Lekker vers en goede kwaliteit. Avocado in de sushi was alleen niet helemaal rijp dus een beetje hard soms

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
18 juli 2021

Dit is volgens ons de lekkerste sushi van Amersfoort. Elke keer is genieten! Zelfs de kinderen vinden deze sushi erg lekker.

Jacqueline de Vries
17 juli 2021

Ik had enige tijd geleden bij een vriendin gegeten en toen hebben wij ook bij jullie besteld, ik vond het toen zo lekker dat ik haar heb gebeld om te vragen naar de naam van jullie zaak. Ik heb heerlijk gegeten, oké ik ben een kleine eter en heb nog voor drie dagen over, maar het het is heerlijk. Wat ik ook erg fijn vind is, is dat je het menu zelf kunt aanpassen, zoals extra groenten en dat soort dingen. Al met al een echte aanrader, ik had gekozen voor noedels met kip en groeten, maar er staan nog veel meer smakelijke dingen tussen. Met vriendelijke groet, Jacqueline.

Wina
11 juli 2021

Ik bestel vaak bij IZA. Is altijd perfect v.w.b. de sushi e.d. als de bezorging. Een echte aanrader!

Barbara Mathon
8 juli 2021

Sushies worden steeds maar groter, met steeds meer rijst; trend in Nederland blijkbaar. De yakitori was echt niet goed, de kip was te rauw en leek alleen maar gaar gekookt ipv lekker gegrild, echt een tegenvaller. De stokjes plakten dus we kregen het vlees er bijna niet af. Heel jammer.

Inge
6 juli 2021
michelle
28 juni 2021
Mike
23 juni 2021

Weer goed, lekker en vers. Op de afgesproken tijd. Top!

K.Bos
17 juni 2021
Anouk
13 juni 2021
Michiel
11 juni 2021
Linda
8 juni 2021

Heerlijk gegeten.

Jacques
30 mei 2021

Als altijd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
28 mei 2021

Knap dat het Iza lukt om al jarenlang, altijd lekkere en verse gerechten te bereiden van hoge kwaliteit! Mijn favoriete sushi restaurant van Amersfoort.

Lia
27 mei 2021
Christian van den Brink
27 mei 2021

Prijs best hoog, dat maakt dat ik soms ook elders bestel. Wat fijn is is dat producten er binnen de geplande tijd zijn, ze nog goed warm zijn en goede kwaliteit en hoeveelheid.

Frankdw
27 mei 2021
Marian Van Strien
26 mei 2021

Super vers en je wordt netjes gebeld als ze te laat zijn. Goede service

Rito Jansen
21 mei 2021

Het eten was heel lekker. Maar ik heb wel een puntje. In de tekst staat dat er 12 sushi in de box zit. Maar er zaten er maar 10 in...

Harrie
16 mei 2021
M. Van Mook
14 mei 2021

Heerlijke sushi , vers en mooi. Alleen nog sojasaus van Kikkoman in plaats van het eigen merk .

Claidia
9 mei 2021

Lekker zoals altijd ! Misschien ook een idee om de salade aanbieding uit te breiden ?

Quincy
9 mei 2021

Sushi schalen afgehaald. Netjes door Iza gebeld om wensen omtrent lactose-intolerantie af te stemmen. Zij hebben netjes gewacht met het maken van de warme gerechten tot we op locatie waren. Daarna konden we alles spoedig meenemen om lekker te smikkelen. Was heerlijk!

Jeo
5 mei 2021

Lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian Van Strien
2 mei 2021

Altijd optijd en heerlijke verse sushi 🍣. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
30 april 2021

Altijd prima sushi

Frank
29 april 2021

Smaakt erg goed.

Mulder
28 april 2021

Beste pokebowls ever!

Sandra
27 april 2021

Perfect !!

Martin
26 april 2021

Heerlijk eten, absolute aanrader.

Corine
22 april 2021

Lekkerste pokebowl, ga speciaal hier voor naar Amersfoort!

Jacobine
17 april 2021
Jacques
16 april 2021

Superlekker